ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

26 Απριλίου 2013

Όπως φαίνεται η αύξηση ωραρίου αφορά μόνο τη Β/θμια

Εγκύκλιος του υπουργού στα σχολεία για την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Για τον υπολογισμό του υποχρεωτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών για το επόμενο σχολικό έτος (2013-14), πρέπει να ληφθεί υπόψη η αύξηση ωραρίου των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά 2 ώρες την εβδομάδα. (Με την παραδοχή αυτή έχει γίνει και ο προ-υπολογισμός των ωρών που εμφανίζει το πληροφοριακό σύστημα για το σχολικό έτος 2013-14). Διευκρινίζεται ότι το ωράριο των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άνω των 20 ετών υπηρεσίας είναι 18 ώρες.
Τα παραπάνω αναφέρει εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου σχετικά με την Καταχώριση ωραρίου εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Σύμφωνα με την εγκύκλιο
Α.Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα προβούν στην καταχώριση των στοιχείων για τους εκπαιδευτικούς που έχουν οργανική θέση στη σχολική μονάδα, από την επιλογή «Εκπαιδευτικοί» του κεντρικού μενού της εφαρμογής. Αφού ολοκληρωθεί η καταχώριση, θα πρέπει να γίνει υποβολή των στοιχείων επιλέγοντας το «Υποβολή», το αργότερο έως τις 14:00 της Μ. Πέμπτης, 02 Μαΐου 2013, χωρίς δυνατότητα παράτασης.
Β.Στη συνέχεια, τα στοιχεία που υποβλήθηκαν θα ελεγχθούν και θα εγκριθούν από την οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Γ.Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα καταχωρίσουν τα στοιχεία για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, χρησιμοποιώντας την επιλογή «Εκπαιδευτικοί στη διάθεση ΠΥΣΔΕ» του κεντρικού μενού. Έπειτα, από την επιλογή  «Εκπαιδευτικοί οργανικά σε σχολείο» θα πρέπει να ελέγξουν και να οριστικοποιήσουν όλα τα στοιχεία που καταχωρίστηκαν από τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους και, εφόσον είναι ορθά, θα πρέπει να γίνει υποβολή των στοιχείων επιλέγοντας το «Υποβολή-Έγκριση», το αργότερο έως τις 14:00 της Παρασκευής, 10 Μαΐου 2013, χωρίς δυνατότητα παράτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου