ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

10 Ιουνίου 2013

Πιστοποιητικά Καθοδηγητικής Επάρκειας



To ΙΝΕΠ-ΕΚΔΔΑ, κατά το α’ εξάμηνο του 2013, υλοποιεί ταχύρρυθμα Προγράμματα επιμόρφωσης Σχολικών Συμβούλων (Σ.Σ.) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Καθοδηγητικής επάρκειας, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Την περίοδο 1/7 έως 17/7 προγραμματίσθηκε να υλοποιηθεί  στη Θεσσαλονίκη επιμορφωτικό Πρόγραμμα που θα αφορά τους Σ.Σ. Α/θμιας και Β/θμιας Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 12 ημέρες (12Χ8 = 96 ώρες) Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα (με e-mail) αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο συγκεκριμένο, προκειμένου να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες διαδικασίες.  Επιπροσθέτως, όσοι δεν είστε γραμμένοι στην πλατφόρμα υποδοχής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής  του ΕΚΔΔΑ, θα πρέπει  άμεσα να εγγραφείτε ( https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp), καταχωρώντας το σύνολο των προσωπικών και υπηρεσιακών στοιχείων που ζητούνται.
Για την τελική σύνθεση του πίνακα συμμετεχόντων του Προγράμματος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις απαντήσεις που θα λάβουμε. 
Σημειώνεται ότι τα Προγράμματα θα συνεχισθούν και τον Σεπτέμβριο με σκοπό να συμμετάσχει το σύνολο των υπηρετούντων και το 30% των υποψηφίων Σ.Σ. κατά την τελευταία κρίση  (σύμφωνα με τους πίνακες που μας έχει αποστείλει το ΥΠΑΙΘΠΑ) Όσους, λοιπόν, δεν τους εξυπηρετεί να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα επόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου